Έναρξη εγγραφών Stymphalia Lake Run 2016

 

Οι εγγραφές στον αγώνα Stymphalia Lake Run 2016 άνοιξαν! Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας  σε μια από τις τρεις διαδρομές(5 χλμ , 10 χλμ., και 21,5 χλμ.)  που θα πραγματοποιηθούν.

Δήλωσε συμμετοχή στο Styphalia Run 2016

Οι διαδρομές θα πραγματοποιηθούν περιφερειακά της λίμνης Στυμφαλίας , στην ορεινή Κορινθία, την Κυριακή 5 Ιουνίου, Ημέρα Περιβάλλοντος  και ημέρα γενεθλίων του Μουσείου Περιβάλλοντος  Στυμφαλίας

Ως ελάχιστο κόστος εγγραφής ορίζεται το ποσό των €5 το οποίο καλείστε να καταθέσετε σ’ έναν φορέα αρωγής παιδιών (ενδεικτικά: Χαμόγελο του Παιδιού, Φλόγα, Ελίζα).

To Stymphalia Lake Run 2016 πραγματοποιείται με αφορμή τον φετινό εορτασμό του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων (ICOM) με θέμα «Μουσεία και Πολιτιστικά Τοπία»,  από το ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ)και τον αθλητικό σύλλογο Λαύκας «Η Στυμφαλίς» .

Για λεπτομέρειες σχετικά με τον αγώνα και τις παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν  στη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας: (Λάια Κιουρκτσόγλου) 27470 22279 & 27470 22296, e-mail:kiourktsoglouA@piraeusbank.gr .